• Εγγραφείτε στο δελτίο νέων μας

English

  • Sign up in our newsletter

Photo gallery

Αγορές

Το shopping είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που θα απολαύσετε κατά την παραμονή σας στο Κιλκίς.

Στα καταστήματα τροφίμων της πόλης, αλλά και στα γύρω χωριά, μπορείτε να βρείτε χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, μέλι, λάδι, κάστανα, μπαχαρικά και βότανα, ζυμαρικά και μία μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά γαλακτοκομικά είδη, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τα τοπικά τυριά τσιορτάν, παρχαροτύρι, σολγούν, τσιοκαλίκι, γαΐς και πολλά άλλα παραδοσιακά εδέσματα, που στο Κιλκίς έχουν την τιμητική τους.

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα ψώνια σας σε καταστήματα με ρούχα, είδη και αξεσουάρ μόδας, υποδήματα, λευκά είδη, βιβλιοπωλεία και όχι μόνο. Θα βρείτε επίσης πολλούς φούρνους με λαχταριστά αρτοποιήματα, και μαγαζάκια που ειδικεύονται στις πίτες και την παραδοσιακή μπουγάτσα.

Στο Κιλκίς υπάρχουν πολλά έξυπνα διακοσμημένα μπαράκια και καφετέριες που παραμένουν ανοιχτά ως αργά το βράδυ κάθε μέρα της εβδομάδας, αλλά και παραδοσιακές ταβέρνες και μεζεδοπωλεία που σας περιμένουν για στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης . Προτείνονται ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν να κάνουν ένα διάλλειμα μέσα στη μέρα, ή και στο τέλος αυτής.

Και φυσικά μη παραλείψετε μία στάση σε κάποιο κατάστημα λαογραφικών ειδών, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε με αναμνηστικά μιας περιοχής με πλούσια πολιτιστικά χαρακτηριστικά.

Δείτε τα καταστήματα:

https://echamber.ccikilkis.gr/eChamber/login.php?action=sKad&kad=56

Πρόσθετες Πληροφορίες

Προσφορές Εμπειρίας

Log in

create an account